Welkom bij L5B

Berichten

_Communicatie 03
Feb

GEEN warme maaltijd op 17 februari!

 • 03/02/23 15:37
 • Jolien Crul

Beste ouders,

Op vrijdag 17 februari is er 's middags GEEN mogelijkheid voor de kinderen om een warme maaltijd te eten op school. 

Denk er daarom zeker aan om je kind een lunchpakket mee te geven indien het op school moet blijven eten.

 

Alvast bedankt!

_Communicatie 01
Feb

Een sportieve week volgende week!

 • 01/02/23 15:29
 • Siska Geirnaert

Beste ouders en kinderen

We hebben een sportieve week in het vooruitzicht.

Dinsdagvoormiddag 7 februari gaan we met het vijfde schaatsen op de ijspiste in Maldegem.                                          De leerlingen brengen hiervoor hun fiets, helm, hesje en handschoenen mee.  De handschoenen zijn verplicht op de piste!  We zijn tegen de middag terug.  Deze uitstap kost 3 euro en zal op de rekening van februari komen.

Op vrijdagnamiddag 10 februari nemen we deel aan de Kidsparkcross in het Sint-Annapark te Maldegem.              Deze activiteit wordt georganiseerd door de Sportdienst Maldegem en de Vlaamse Wielerschool en is volledig gratis.          We vertrekken stipt op school met de fiets om 12.45u o.l.v. de begeleiders van de fietscel.  Het is aan te raden om op school te blijven eten die dag.  We zijn terug rond 15.35u.                                                                                          Trek sportieve en gemakkelijke kledij aan die mogen vuil worden.  Opnieuw hebben we onze fiets, helm en hesje nodig.  Ook een rugzakje met een waterfles nemen we mee.                                                                                    Op het programma staat een estafettespel met de fiets, verkenning van het parcours o.l.v. een prof-renner en uitleg bij fietsmateriaal en het leven als veldrijder.                                                                                                                      We krijgen daar een drankje en een koek.  Bij hevige regenval zal de kidsparkcross niet doorgaan.

We kijken er al naar uit!

Juf Isabelle en juf Siska.

 

_Communicatie 25
Jan

Herinnering belangrijke data!

 • 25/01/23 10:16
 • Jolien Crul

Beste ouders,

We willen jullie graag herinneren aan onderstaande data:

- op woensdag 1 februari is er pedagogische studiedag. Er is die dag dus GEEN school voor de kinderen.

- op woensdag 15 februari vieren we carnaval met de kleuterschool, meer info volgt.

- op vrijdag 17 februari viert de lagere school carnaval. Ook hierover meer info later.

 

_Enthousiasme 13
Jan

Wie wil sponsoren voor ons feestweekend op 21 - 22 april ?

 • 13/01/23 10:49
 • Annelies Lammertyn

Beste ouders

VBS De Papaver staat al enige tijd te popelen om samen met hun ouderraad en oud-leerlingen een feestweekend in elkaar te boksen. Corona schoof ons plan al een aantal jaren vooruit, maar dit jaar kunnen wij met veel plezier aankondigen dat wij in 2023 wel een feestweekend zullen plannen. We houden het deze keer niet alleen op een schoolfeest, maar wij plannen ook een grote reünie.

Wat staat op de agenda? Het feestweekend staat gepland op 21 en 22 april 2023. Wij trappen het weekend af met een grote reünie. Deze zal doorgaan voor oud-leerlingen geboren voor 2004 en hun partner. De school wordt ondergedompeld in verschillende settings waarbij wij terugkeren in de tijd van onze school. Daarna zal iedereen kunnen genieten van een receptie om over te gaan op een spetterend optreden. Op zaterdag slaat het team van de basisschool de handen in elkaar om de ouders en familieleden van de huidige schoolgaande kinderen te trakteren op een spetterende show en schoolfeest. De opbrengsten gaan uiteraard naar de huidige werking op school. Zoals je ziet is het een rijkelijk gevuld programma, maar dit weekend draagt natuurlijk ook heel wat kosten. 

Waaronder de huur van een grote feesttent.

Geeft u ons een financieel duwtje in de rug? Dat zou fantastisch zijn!

Met uw bijdrage – hoe groot of klein ook – steunt u dus ons feestweekend en de werking van onze school. U krijgt natuurlijk nadien een fiscaal attest. Hieronder stellen wij u graag enkele sponsorformules voor. Deze gaan gepaard met lokale promotie op het feestweekend zelf:

 • Formule 1: hoofdsponsor €1000
 • Formule 2: sponsorpakket €500
 • Formule 3: sponsorpakket €250
 • Formule 4: sponsorpakket €100
 • Formule 5: sponsorpakket €50
 • Formule 6: sponsoring in natura
 •  Meer details over de sponsorformules vind je in de bijlage onder de rubriek ' Mijn documenten  ' op de klaspagina.

Heeft u interesse, stuur alvast een mailtje naar ouderraad@depapaver.be of neem contact op met directie Annelies Lammertyn op volgend nummer : 0473 77 70 81 of met  Valerie Hoozee op volgend nummer: 0475 92 79 87.

We willen gerust ook even tot bij u komen om de sponsoring verder toe te lichten.

De inschrijving tot sponsoring is definitief wanneer we de betaling ontvangen hebben.

Rekeningnummer: IBAN BE 61 0682 4252 8117

Mededeling: sponsoring feestweekend + naam/bedrijf

 

Alvast bedankt!

Directie, team en ouderraad van De Papaver