_Communicatie
11
Mar

Ouderraad zoekt helpende handen !

  • 11/03/19 21:35
  • Annelies Lammertyn

Warme oproep: Ouderraad De Papaver zoekt extra leden en helpers!

Interesse?
Wilt u als ouder eens een handje helpen tijdens 1 van onze activiteiten als lid of als helper van de ouderraad? Of hebt u een suggestie voor de school?
Kom dan zeker eens naar 1 van onze vergaderingen (8-tal per jaar) die dit schooljaar afwisselend op een maandag of dinsdag doorgaan op school om 20h. Of spreek gerust iemand van ons aan aan de schoolpoort of stuur een mailtje naar ouderraad@depapaver.be of via een berichtje op https://www.facebook.com/ouderraad.depapaver.

Wie zijn wij?
Een enthousiaste en gevarieerde groep mama’s en papa’s die graag actief hun steentje bijdragen aan een betere schoolomgeving voor onze kinderen.
Iedereen doet daarbij wat hij kan, zowel in tijd als in kennis en ervaring!
Dit betekent concreet dat je kan kiezen om actief lid te zijn van de ouderraad of als helper op onze helperslijst te staan:
• Als actief lid vragen we om zoveel mogelijk aanwezig te zijn op de ouderraden en deel uit te maken van 1 of meerdere werkgroepen om de activiteiten georganiseerd te krijgen, zonder dat het daarom een verplichting wordt om op iedere ouderraad of in iedere werkgroep actief te zijn.
• Als helper op de helperslijst vragen we om minimum beschikbaar te zijn voor een 1 of meerdere uurtjes bij 1 of meerdere activiteiten.
Niet iedereen hoeft altijd voltijds bij de activiteiten aanwezig te zijn. Alle beetjes helpen en samen staan we sterk!!

Wat doen wij?
Activiteiten ter ondersteuning van de werking van de school zoals b.v. de Fluo-carnaval-party, het schoolfeest/eetfestijn, de openingsreceptie bij het begin van het schooljaar, de koekenverkoop, het ontbijt, etc. kunnen enkel georganiseerd worden met de hulp van de leden en de helpers van de ouderraad.
Met deze activiteiten proberen we te zorgen voor een betere sfeer binnen onze schoolgemeenschap, en brengen we ook wat extra centjes in het laatje die ALLE kinderen van onze school ten goede komen door de aankoop van b.v. boeken, ICT-, sport-, spel- en educatief materiaal en door ondersteuning van schoolreizen.